Louk4Kids!Terug naar het overzicht

Bij Louk4Kids in Berg en Dal staan ze klaar voor kinderen in de vorm van kindercoaching- en therapie!
Kindercoaching
Een zoon of dochter van 4 jaar of ouder die zich boos, verdrietig of bang voelt, maar een oplossing voor het probleem lijkt onvindbaar? Coaching of therapie kan in dit geval helpend zijn. Het kan je kind net het nodige steuntje in de rug geven, zodat hij/zij weer goed kan eten en slapen, zich weer goed kan concentreren en weer plezierig naar school kan!

Samen met je kind wordt op zoek gegaan naar de oorzaak! Om hierachter te komen, wordt een manier gevonden die volledig aansluit op je kind. Er zijn immers verschillende interventies en technieken, die kunnen aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Er wordt altijd uitgegaan van de kracht en de mogelijkheden van je kind. Het moet voor het kind een plezierige therapie zijn, waar zij vertrouwen kunnen vinden en de eigen kwaliteiten kunnen ontdekken. 

Broertjes/zusjescoaching
Ook kan therapie werken, wanneer je kinderen heel vaak ruzie maken met elkaar. Zo kan de gezellige sfeer weer terugkeren in het huis. Er wordt de kinderen geleerd hoe ze met elkaar moeten omgaan en hoe ze goed kunnen samen spelen!

Interesse? Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer opvoedingselementen in onze categorie Opvoeding!

Louk4Kids

van Randwijckweg 43
6573 EH Berg en Dal
Openingstijden Kijk voor de mogelijkheden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips