Spaanse lesTerug naar het overzicht

De leukste Spaanse lessen voor kinderen volg je bij Olé Spaans voor kinderen in Nijmegen!
Hola! Bij Olé Spaans voor kinderen leren kinderen Spaans op een speelse wijze, doormiddel van oefenen met spelletjes, liedjes en culturele activiteiten. De lessen zijn motiverend én bewezen effectief. Ontdek en leer!

De Spaanse taal wordt steeds populairder, veel mensen willen Spaans leren. Voor kinderen is het leren van een taal als een tweede natuur. Ze staan open voor nieuwe woorden en spelenderwijs beleven ze veel plezier tijdens het leren.

Door op jonge leeftijd te beginnen met het leren van de Spaanse taal ontwikkelen de kinderen een basis die ze kunnen gebruiken op vakantie en misschien zelfs tijdens latere studies.

De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 kinderen, zo krijgt ieder kind de hulp die ze nodig hebben. 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

In de rubriek Opvoeding vind je meer handige tips over ontwikkeling en onderwijs

Olé Spaans voor kinderen

Frans Halsstraat 8
6521NB Nijmegen
Openingstijden Voor dagen en tijden, klik op de roze websitebutton. Prijs Klik voor actuele tarieven op de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!