icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Praktijk Jong GeleerdTerug naar het overzicht

De plek voor laagdrempelige, persoonlijke hulp door een orthopedagoog in Lent aan kinderen en jongeren!
Problemen kunnen heel uiteenlopend zijn. Je kind kan last hebben van (faal)angst, enorme boosheid, weerbaarheid, maar ook rekenen, spelling of andere studievaardigheden kunnen een probleem veroorzaken. Voor je kind kan dit enorm vervelend zijn! Bij Praktijk Jong Geleerd gaan ze samen met je kind de problemen aanpakken!

Bij Praktijk Jong Geleerd is er begeleiding in de vorm van remedial teaching, sociaal-emotionele begeleiding en begeleiding bij onderzoek. Dit kan bijvoorbeeld intelligentie-onderzoek zijn, maar ook andere onderzoeken. Tijdens de begeleiding wordt ingespeeld op wat het kind nodig heeft. Voor ieder kind is er dus een eigen verloop van begeleiding. 

Kijk voor meer informatie en het inschrijven voor een intake via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer opvoedingselementen in onze categorie Opvoeding!

Praktijk Jong Geleerd

Frankrijkstraat 235
6663 MB Lent
Openingstijden Kijk voor de mogeljikheden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!