Homeopathie/KindertherapieTerug naar het overzicht

Praktijk voor begeleiding van kinderen tussen de 4-12 jaar via spel- en creatieve therapie.
Sandra Siersma heeft een praktijk voor homeopathie en kindertherapie in Nijmegen. Ze begeleidt kinderen tussen de 4 en 12 jaar via spel- en creatieve therapie.

Kindertherapie is een vorm van spel- en creatieve therapie bij emotionele problemen en gedragsproblemen. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen kracht. Kindertherapie stimuleert het zelfhelend vermogen; het kind kan het, weet het en doet het!

Daarnaast is Sandra Siersma homeopaat en behandelt ze zowel chronische als acute klachten bij kinderen, allergie, voedingsintollerantie, slaapproblemen, hyperactiviteit, concentratieproblemen. Homeopathie is een milde, maar ook diepgaande geneeswijze die gebaseerd is op de visie dat iedere klacht een verstoring is in de vitaliteit/levensenergie dat tot uiting komt op lichamelijk, emotioneel of mentaal niveau.

Andere specialismen zijn: astrologie, baby & peuters en vrouwenklachten & zwangerschap.

Praktijklocaties: Zwanenveld 8317 (Nijmegen) en Queenstraat 37B (Lent).

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Meer Kindertherapie en homeopatie vind je in de categorie ´Opvoeding´.

Praktijk voor Homeopathie en Kindertherapie


Nijmegen
Openingstijden Klik door naar de site voor meer info. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x mooie theatervoorstellingen in NL

14x mooie theatervoorstellingen in NL

Geweldige musicals, theater-, dans- en circusvoorstellingen. Met grote bekende tv-figuren. Van de beste Nederlandse dans- en theatergezelschappen. Deze favorieten wil je niet missen!

Reserveer je tickets