Rots en water training, 7+Terug naar het overzicht

Wil jij psychofysiek weerbaarder worden? Kom dan meedoen aan de Rots en Water training bij Michi!
Is je kind tussen de 7 en 12 jaar oud? Wordt je kind gepest of wil je kind om welke reden dan ook meer weerstand krijgen? Dan is de Rots en Water training iets voor jouw kind!

Met deze training ga je allereerst aan de slag met fysieke oefeningen, waarmee je sociale en communicatieve vaardigheden worden vergroot. Daarna is er een kringgesprek! Op deze manier werk je aan je zelfvertrouwen, zelfbeheersing en aan de rest van jezelf!

Tijdens de trainingen zitten de leeftijden door elkaar heen. Er zijn twee groepen, 6-9 jaar en 10-12 jaar. Bovendien zijn er ook Girls Only groepen voor meiden vanaf 12 jaar: 12 - 14 en 15-17 jaar.

Lijkt dit wat voor jouw kind? Iedere maand is het in principe mogelijk om in te stromen!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Clubjes!

Trainingscentrum Michi


Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de trainingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

De voorjaarsvakantie is dan wel voorbij, maar er zijn zoveel leuke uitjes die je ook op een vrije middag of in het weekend met de kids kunt doen. Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog meer uitjes. Volop keuze!

Naar de eropuit tips