icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Ouder & kind mindfulnessTerug naar het overzicht

In een wereld vol met prikkels kan een beetje mindfulness goed van pas komen!
ZieZoZijn is meditatie en mindfulness voor kinderen en hun ouders en is opgericht door Renee Hoogen.

Ouder & Kind cursus:
De meditatie- en mindfulness oefeningen samen met je kind beleven geeft naast plezier ook een diepere verbinding in jullie contact. Je samen verwonderen en genieten is van onschatbare waarde. Tegenwoordig zijn we best vaak afgeleid door de dingen om ons heen, onze telefoon, een tablet.. noem maar op. Dan hebben we maar weinig aandacht voor onze kinderen. Juist daarom is het zo fijn om een heel scala aan leuke oefeningen aangeboden te krijgen en daar samen van te genieten. In aandacht voor- en met elkaar.

Kinder cursus:
Renee gebruikt in haar cursus veel leuke, fantasierijke, speelse en verrassende oefeningen voor kinderen die hen helpen hun aandacht bewust ergens naar toe te brengen en daarvan te genieten. Zo geven de zintuigen hier bijvoorbeeld volop mogelijkheden voor. Door met je volle aandacht ergens naar te luisteren of te te kijken, door echt te proeven, bewust te bewegen of ergens aan te ruiken kan een heerlijk moment van bewustzijn ontstaan. Vanaf een jaar of 8 wordt het voor kinderen ook interessant om hun binnenwereld bewuster te onderzoeken. Ze leren luisteren naar hun eigen signalen en ontdekken de relatie tussen denken, voelen en het lichaam.

Spelenderwijs ontwikkelt je kind samen met Renee zo de basale vaardigheden van het Zijn. Zijn met jezelf, met elkaar en met het leven zoals het zich voordoet.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Meer mindfulness vind je in de categorie ´Opvoeding´.

ZieZoZijn


Openingstijden Klik voor meer info door naar de website. Prijs Klik voor meer info door naar de website. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

18x zomeruitjes in NL

18x zomeruitjes in NL

Vier de zomer in Nederland: met de boot naar het museum, in een mini-jeep rijden en oefenen voor de SKATE4daagse. Hoe tof! Speciaal voor de zomervakantie delen we komende weken op Kidsproof.nl de leukste uitjes uit héél Nederland.

Hier alvast een voorproefje!