5x tips voor de zomervakantie in Hallo! Nijmegen

10 augustus 2022
De zomervakantie is in volle gang! Zó leuk dat we met het huis-aan-huismagazine Hallo! Nijmegen weer onze toffe Kidsprooftips mochten delen. Lees gauw verder!
5x tips voor de zomervakantie in regio Nijmegen

1. Nilton's Zomeratelier

Ontdek deze zomer Nilton’s Zomeratelier in het Afrika Museum. Kruip in de huid van deze kunstenaar, laat je inspireren door zijn verhalen en doe mee aan creatieve workshops. Van een waxprintsieraad tot een krachtarmband maken en meer!



2. Familiefilm Knor

Knor is de eerste Nederlandse stopmotionspeelfilm ooit en deze zomer te zien in LUX! Deze humoristische en aandoenlijke animatiefilm gaat over een meisje dat voor haar verjaardag van haar opa uit Amerika het varkentje Knor krijgt. Opa blijkt echter stiekeme plannen met Knor te hebben. Een must-see!



3. Kids zomerweken

Nog t/m 28 augustus is er van alles te beleven tijdens de Kids zomerweken op Kasteel Hernen. Ontdek het kasteel met de ‘pratende lamp’ en luister naar het spannende verhaal over de verdwenen toren. Voor kinderen zijn er superleuke extra activiteiten, zoals een armbandje van vilt maken, een zwaard versieren en een Drakologie-cursus.



4. Buitenspeelpret

Voor een dagje buitenspeelplezier ga je natuurlijk naar speeltuin de Leemkuil. Naast het geweldige Romeinse speelfort vind je hier de familieschommel, de skelters, de waterspeelplaats en - niet te vergeten - het bekende Leemkuil-treintje. Met abonnement speel je extra voordelig!



5. Actief en stoer uitje

Wil je met je gezin een actief en stoer uitje waar nog lang over nagepraat wordt? Dan is Planet Awesome echt een aanrader! Speel een potje Glow in the Dark Golf, daag elkaar uit in de lasergame arena, neem het tegen elkaar op op de bowling- of kartbaan en speel Arcade Games! Durf je de uitdaging met je kind aan?



Al deze leuke uitjes lees je ook in de februari-editie van het huis-aan-huis magazine Hallo! Nijmegen!

Fijne zomer!
Groetjes, Esther




Naar de website