7x DIY tips Pasen

1 maart 2024
Wil je alvast in de stemming komen voor Pasen? Met deze 7 DIY tips voor paasknutsels en paasrecepten gaan wij er een extra feestje van maken! We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet!
7x DIY recepten en knutsels voor Pasen

1. Paashaas kaart


Wil je voor Pasen een leuke uitnodiging naar familie of vrienden sturen? Wat dacht je van deze leuke paaskaarten om te versturen? Schrijf er zelf een leuk tekstje in en stuur ze op naar wie je maar wilt.



2. Paasschaal vol lekkers

Vinden je kinderen het ook altijd zo gezellig om samen aan tafel wat te drinken en dan een grote schaal met lekkers op tafel erbij te zetten? Met deze paasschaal vol groenten, fruit, kaas, brood en dip gaat dat vast helemaal goed komen.

3. Eitjes in servetjes


Niks zo leuk als met Pasen ontbijten met deze vrolijke eitjes in servetjes! En ze zijn zo makkelijk samen met de kinderen te maken! Succes gegarandeerd!



4. Kuikentje zwaait


Dit kuikentje met zwaaiende handjes zoekt een leuk plekje aan de muur, op de deur of in de paastakken. Enige dat je nodig hebt zijn ijsstokjes en papier!



5. Konijntje in een auto

Wil je een gezond kunstwerkje op je bord? Laat dan een van je kinderen dit leuke konijntje met wortel eens maken! Echt heel leuk om te doen. Wel een beetje geduld vereist. Maar wedden dat ze trots zijn op het resultaat. Bijna zonde om op te eten, toch?



6. Eitje op een knijper


Heel erg makkelijk en snel gemaakt, een eitje op een wasknijper waar een kuikentje tussendoor spiekt als je 'm open knijpt. Lief, toch? Je kunt natuurlijk ook het eitje en de knijper eerst nog versieren met potlood, stiften of verf!



7. Haasje van knopen

Hoe schattig is dit haasje van knopen en pijpragers? Even thuis wat mooie knopen in diverse maatjes verzamelen en dan heb je dit leuke haasje tijdens Pasen als decoratie op de paastafel staan. Natuurlijk kun je 'm ook in de paastak hangen!



Vrolijk Pasen en geniet van mooie dagen samen!

Liefs Esther

P.s. Lees ook deze blog met tips voor supervrolijke paastakken!