• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BeachfabriekTerug naar het overzicht

Op dit verwamde indoorstrand in het Honigcomplex in Nijmegen kun je 365 dagen per jaar beachsporten!
De Beachfabriek in het Honigcomplex in Nijmegen is dé plek waar je allerlei beachsporten kunt beoefenen in de verwarmde 'zandbak'. En dat wel 365 dagen per jaar! Echt superleuk! 

Wat dacht je van beachvolleybal, footvolley, beachtennis, beachhockey, beachtkorfbal en nog veel meer? Er is hier echt voor ieder wat wils. Voor jong en oud!

Je kunt hier 1 of meerdere velden huren voor een lekkere sportieve middag met een groepje! Ook voor kinderen heel leuk!

Er zijn 2 soorten velden; een groot veld (15x25) waar alleen 2 voetbalgoals in staan. Geschikt voor voetbal en vrije activiteiten. Daarnaast een klein veld van 9x25 meter waar in het midden een net hangt en belijning ligt van 8x16 meter. Geschikt voor beachvolleybal, footvolley en beachtennis, maar minder voor vrije activiteiten.
 
Voor jongere kinderen is het ook heel leuk om hier in de zandbak naast de grote velden te spelen. Ze zullen zich hier super vermaken. Daarna lekker een tosti eten en iets drinken op het terras. En je hebt een supergezellig middagje uit!

Tip: Wist je dat je hier ook je kinderfeestje kunt vieren! Echt té gek!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site.

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor leuke tips voor ouders en kids!

Beachfabriek Nijmegen

Waalbandijk 20
6541 AJ Nijmegen
Openingstijden Klik door naar de site voor actuele openingstijden!
Prijs Losse Verhuur: Medium veld € 30,- p/u (tbv oa beachvolleybal, footvolleybal, beachtennis, speedminton) ; Groot veld € 45,- p/u (tbv oa beachsoccer, beachkorfbal, beachhandbal, beachhockey) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoer en actief uitje

Stoer en actief uitje

Op zoek naar het perfecte dagje uit? Dan is Planet Awesome een aanrader! Van bowlen tot karten, lasergamen, karaoke, Glow in the Dark golf en meer! Er is hier zoveel te beleven voor iedereen.

Naar de activiteiten