Camping bij onsTerug naar het overzicht

Op deze super kindvriendelijke camping in Groesbeek voel je je meteen thuis! Echt een aanrader!
Camping 'bij ons'  is een mooie en gezellige landschapscamping, gelegen in het buitengebied van Groesbeek. De camping ligt aan 'de Groesbeek'. Naast de ruime kampeerplaatsen (ongeveer 30) zijn er diverse accommodaties te huur om een of meerdere nachten in te verblijven. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte 5-persoons jachthut, een gezellige pipowagen,  een knus trekkershutje, een 4-persoons huiskar en een paar veldkamers? Het is echt een feestje om hier te verblijven! Dat 'bij ons' gevoel ervaar je op deze camping meteen!

Voor de kids is er echt van alles te doen
  • Klein speeltuintje met een schommel, wipje en glijbaan
  • In de beek kun je lekker spelen, ontdekken, kliederen en visjes vangen.
  • Groot veld achter op de camping waar je een potje kunt voetballen of er wordt een wedstrijdje slagbal georganiseerd. Echt super leuk!
  • Er is een  kampvuurplek waar regelmatig een fikkie gestookt wordt.
  • In de open veldschuur is een afdak waar je gezellig spelletjes kunt spelen of een tekening kunt maken. Kortom, 'bij ons' hoef je je niet te vervelen!
Je vindt hier ook een klein campingwinkeltje en een originele Dutchtub! De tub, het houtgestookte buitenbad,  staat op een mooie plek langs de Groesbeek. In de 'Stubli' kun je lekker aanschuiven en met de pot mee eten! En in de weekenden en vakanties worden verse broodjes gebakken!

Activiteiten in de natuurlijke omgeving
n de prachtige weide omgeving kun je lekker over de Groesbeekse wandelpaadjes heerlijk wandelen.  Ook zijn er leuke fietsroutes die je echt eens moet uitproberen!

Wat maakt het echte 'Bij ons'-gevoel compleet? Genieten van de verse eitjes van de kippen en de ezel in de wei, het geklater van de Groesbeek en het geweldige uitzicht op de prachtige natuur! Dit is een plek waar je geweest moet zijn en waar je vast vaker wil terugkomen!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie en reserveren!

Tip: kijk in onze Uitagenda als je op zoek bent naar leuke uitjes met je kids!

Bij ons kamperen en meer

Cranenburgstraat 178
6562 LV Groesbeek
Openingstijden Vanaf eind april 2015 weer geopend!

Klik via de roze button door naar de site voor actuele openingstijden!
Prijs Klik door naar de site voor actuele tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!