Camping de TienmorgenTerug naar het overzicht

Kom tijdens het kamperen de boer meehelpen met koeien melken en geitjes knuffelen!
Het Kampeerterrein van de Tienmorgen telt zo’n 38 plaatsen waarvan 15 seizoens-plaatsen, het is ongeveer 2 ha groot. Het terrein is geschikt voor zowel tenten als caravans. De plaatsen zijn ruim en iedere plek beschikt over een eigen elektriciteitsaansluiting.

Kinderen kunnen de boer helpen met het voeren en verzorgen van de dieren in de kinderboerderij, van pony's en ezels tot geiten, kippen en konijnen. Tevens mag je meehelpen met het voeren en melken van de koeien in de vroege ochtend of avond.

Maar ook voor gewoon spelen is voldoende ruimte. Voor de kinderen is op het terrein een speeltuin aangelegd. Een mooie plek voor de kleintjes met onder andere een zandbak met waterpomp, klimrekken, een wip en een grote nest-schommel.

Er zijn veel fiets en wandel mogelijkheden in de mooie rustige omgeving. In vakanties zijn er regelmatig activiteiten. Bij de natuurvijver kun je heerlijk relaxen. Verder zijn er op de boerderij nog volop mogelijkheden om te spelen zoals bij de kinderboerderij en de hooischuur of met de fietsjes of grote skelters die op de boerderij staan.

Meer informatie over de camping en de kinderboerderij vind je op de website via de roze button.

Camping De Tienmorgen

Broekkant 11
5437 ND Beers
Prijs Staanplaats €20,- per nacht Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!