Camping Het ScharrelnestTerug naar het overzicht

Wil je wel eens kamperen op een minicamping? Kom dan overnachten bij camping Het Scharrelnest!
Hoera! Camping het Scharrelnest is weer open! Met aangepaste regels, check hiervoor de website via de roze website button.

Op deze leuke camping in Wijchen is van alles te doen! Er is een leuke dierenweide vol met dieren. Hier kun je knuffelen met konijnen, lammetjes en kippen. Ook zijn er paarden te zien! Heb jij ooit al eens walibies willen zien? Ook die zijn hier te vinden.

Naast de dieren zijn er ook verschillende speeltoestellen waar de kinderen zich helemaal kunnen laten gaan. En als dat nog niet genoeg is er ook nog een speelhuisje waar van alles in te doen is.

De camping is te vinden in het buitengebied van Wijchen. Het ligt op ongeveer 2 km van het centrum van Wijchen. In de buurt zijn ook andere leuke dingen te vinden zoals een zwembad en een speeltuin!

Kijk voor de arrangementen, prijzen en andere informatie op de website via de roze button!

Kijk ook eens bij onze categorie Uit eten voor leuke eetgelegenheden in de buurt!

Camping Het Scharrelnest

Oosterweg 263
6603 AA Wijchen
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden door naar de site! Prijs Klik voor de actuele tarieven door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!