Camping de TolbrugTerug naar het overzicht

Centraal in het Land van Maas en Waal, langs de Wetering.
De camping voor rustzoekers, visliefhebbers, wandelaars, fietsers, motoren en ligt precies midden tussen Hernen en Bergharen in het mooie land van Maas en Waal.

De camping bestaat uit een vaste jaarplaatsen gedeelte waarvan er 40 aan het water staan. Deze hebben een minimale perceelgrootte van 150m2 en zijn voorzien van electra, water en riool.

Daarnaast zijn er verschillende trekkersvelden voor tenten,caravans en campers. De meeste plekken zijn ook voorzien van electra (6 Amp). Een sanitairgebouw met toiletten en douches is natuurlijk aanwezig.

Bij de ingang bevindt zich het horecagedeelte dat bestaat uit een eetcafé, zaal en terras aan het water. Een groot evenementenveld annex speelweide ligt langs de camping en de kids kunnen daar naar spelen op de trampolines, klimtoestellen en skelters. Een impressie van de camping krijg je op de website, klik door met de roze button.

Meer leuke plekken om te overnachten vind je natuurlijk terug op Kidsproof!

Camping de Tolbrug

Stompendijk 9
6617KH Bergharen
Prijs All-in tarief met 1 kampeermiddel €20,-. Kinderen tot 13 jaar €1,50. (Per persoon per nacht) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!