Bioscoop Cinema RomaTerug naar het overzicht

Relaxen in een mooie bioscoop met een leuke film? Kom dan naar service bioscoop Cinema Roma in Wijchen!
Cinema Roma in Wijchen is een gezellige bioscoop waar je heerlijk kunt genieten. Heerlijke stoelen om naar de leukste (familie)films te kijken.

Die ene film met die leuke persoon van de televisie of de film van dat leuke sprookje? Allemaal mogelijk. In deze bioscoop hebben ze iets speciaals. Tijdens de film blijft er altijd een schemerlampje aan. Zo hoef je nooit bang te zijn voor het donker. Fijn, hè? Daarnaast kun je tijdens de film eten en drinken bestellen. Lekker wat drinken en wat chips of popcorn of iets anders. Er is geen pauze.

Wist je dat je bij Cinema Roma ook je kinderfeestje kunt vieren? Hoe leuk?

Klik voor meer informatie en het reserveren via de roze button gelijk door naar de site! Kijk ook eens in onze categorie Eropuit voor andere leuke activiteiten!

Kijk ook eens in onze categorie Eropuit voor andere leuke activiteiten!

Cinema Roma

Oude Klapstraat 76
6602 AG Wijchen
Openingstijden Klik via de roze button gelijk door naar de site voor het actuele filmprogramma! Prijs Kijk voor de actuele kosten op de site via de roze button! Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL