icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De BroederijTerug naar het overzicht

Kom jij gezellig een kijkje nemen bij de leuke activiteiten in de Broederij in Nijmegen?
De broederij is een plek waar je elkaar kunt ontmoeten. En dat niet alleen. Er is ook nog van alles te doen! Het is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je papa en mama of misschien wel voor je broers en zussen. Het is dus leuk voor iedereen uit je huis!

Naast dat je iedereen kunt ontmoeten, worden er af en toe workshops verzorgd en zijn er veel activiteiten! Wat dacht je bijvoorbeeld van knutselen of buiten spelen met kinderen uit de buurt? Dat alles is mogelijk op de broedplaats! Maar je kunt ook zelf activiteiten bedenken. Bij de broedplaats kun je dit dan samen met andere kinderen helemaal organiseren!

Er is dus van alles te doen! Kom je een keer een kijkje nemen? Vertel het ook maar tegen de rest van je familie. Ook voor hun is er veel te doen!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor meer leuke activiteiten eens in onze rubriek uitagenda!

De Broederij

Nieuwstadweg 37
6545 AM Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Gratis. Voor workshops, etc. kun je via de roze button de actuele kosten op de site bekijken! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!