De Groene HeuvelsTerug naar het overzicht

Dit vakantiepark heeft kindvriendelijke bungalows en je kids zullen zich hier op en top vermaken!
De naam Groene Heuvels verklapt het al: dit mooie kleinschalige familie vakantiepark ligt in een schitterende natuurrijke omgeving en is gelegen in het grensgebied van het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal.

Op dit gezellige vakantiepark vind je naast de bungalows met sauna en zonnebank en luxe ingerichte bungalows, speciale kindvriendelijke bungalows, mét WiFi internet! Daar worden de ouders vast blij van. Ook kun je hier kamperen nabij de recreatieplas.

Wat kun je op het park allemaal doen?
Je kunt hier heerlijk zwemmen in het grote recreatiemeer: dé gelegenheid voor uitbundig zwem-, duik- en visplezier. Kinderen vermaken zich bij de kidsclub, bowlingbaan, gamehal, de kinderboerderij, de buitenspeeltuin, indoor speeltuin of het overdekte zwembad met peuterbad. En dat terwijl je als ouders kunt genieten van een heerlijk drankje op het terras!

Je kunt hier ook een bolderkar, skelter, fiets of tennisbaan huren.

De omgeving
De bijzondere ligging van het vakantiepark in de schitterende natuur leent zich bij uitstek voor het maken van leuke fiets- en wandeltochtjes met je kids. Je kunt ook een dagje naar Nijmegen of Arnhem gaan om te shoppen, een museum of theater bezoeken. Er is in dit gebied zoveel te beleven. Ga ook eens naar Kasteel Hernen of de ruïne van Batenburg.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: wist je dat je hier ook kinderfeestjes kunt vieren en het restaurant ook erg kindvriendelijk is?

Kijk ook eens in onze Eropuit rubriek voor leuke gezinsuitjes in de omgeving!

De Groene Heuvels vakantiepark

Groene Heuvels 5
6644 KX Ewijk
Openingstijden Klik via de roze button door naar de site voor meer informatie.
Prijs Klik voor actuele tarieven door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!