Parkhotel Val MonteTerug naar het overzicht

Het sfeervolle hotel beschikt over vele faciliteiten voor een aangenaam verblijf!
Hoera! Parkhotel Valmonte is weer open sinds 15 mei 2020! Met aangepaste regels, check hiervoor de website via de roze website button.

Parkhotel Val Monte is gelegen in Berg en Dal, een mooi dorp in de buurt van de bruisende stad Nijmegen en in de buurt van de Duitse grens. Omgeven door heuvels en bossen biedt het een prachtig uitzicht op de 90 meter lager gelegen Ooijpolders.

 Het 4-sterren hotel is ook geschikt voor families, met familiekamers, binnenzwembad, lift en knusse restaurant. Gebruik het hotel als uitvalsbasis om er met het gezin op uit te trekken tijdens een mini-vakantie. Het gehele jaar door is er genoeg te ontdekken en te bewonderen.

Kijk voor arrangementen, foto's en meer informatie op de website via de roze button!

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Fletcher Parkhotel Val Monte

Oude Holleweg 5
6572 AA Berg en Dal
Openingstijden Op basis van beschikbaarheid Prijs Op basis van reservering (en arrangement) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!