icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Ontdek Fort PannerdenTerug naar het overzicht

Spannend én verrassend, dat is Fort Pannerden! Superleuk uitje voor jong en oud!
Na een mooie wandeling vanaf de grote Parkeerplaats, een tochtje met de Limousine TukTuk of een fietstochtje, kom je aan bij het geweldige Fort Pannerden! Het fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ligt verborgen onder de aarde, maar is vijf verdiepingen hoog. Het Fort ligt middenin het rivierlandschap en met een bezoek aan dit fort trotseer je de elementen water, aarde, lucht en vuur.

Om het Fort echt goed te kunnen ontdekken, heb je keuze uit superleuke interactieve programma’s. Wat dacht je van Expeditie Pannerden (vanaf 6 jaar), waarin je het geheim van Soldaat Willem Derksen ontdekt? Met een geheimzinnige sleutel en een zaklamp ga je op puzzel-expeditie door de donkere gangen en kamers. Voor kinderen vanaf 12 jaar is er Elements, een real live game, denk doe en red het fort. Of luister naar verrassende verhalen van de bewoners van het fort in Luisterfort.

Het stoer ingerichte café-restaurant van het fort is dé plek voor een lekker kopje koffie/thee en meer. Bij mooi weer, kun je genieten op het dakterras met een spectaculair uitzicht over de Waal, Rijn en het Pannerdensch Kanaal!

Tip: loop ook even binnen in het fortwinkeltje. Daar hebben ze leuke en stoere hebbedingen, zoals soldaatjes, vliegtuigjes, schepnetjes en meer.

Klik voor meer informatie over het vernieuwde Fort via de roze button gelijk door naar de site!

Wist je dat je hier ook een superstoer kinderfeestje kunt vieren?

Fort Pannerden

Waaldijk 1
6686 MV Doornenburg
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site! Prijs Klik door naar de site voor actuele tarieven! Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!