• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Belevingsroute in de natuurTerug naar het overzicht

Rondom Fort Pannerden kun je een leuke belevingsroute wandelen. Mét leuke opdrachten!
Zin in een 'anders dan anders' wandeling? Doe de Belevingsroute rondom Fort Pannerden!

Het ruim 150 jaar oude Fort Pannerden ligt midden in de ruige natuur van de Klompenwaard nabij het splitsingspunt van Rijn en Waal. Vanwege de coronamaatregelen kan het fort helaas nog niet van binnen worden bezocht. Maar je kunt het fort, haar geschiedenis en de omgeving wel op een andere manier beleven!

De route start op de brug van het fort en voert door de ruige natuur rondom. Door middel van een routeboekje met zintuigprikkelende opdrachten en weetjes word je al wandelend geleid door de ruige natuur rondom Fort Pannerden. Al doende krijg je meer informatie over fort, Klompenwaard, flora, fauna én omgeving.

Duur: ca. 1,5 uur.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de leukste tips voor ouders en kids.

Fort Pannerden

Waaldijk 1
6686 MV Doornenburg
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button gelijk door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in Tiergarten Kleve

Zomer in Tiergarten Kleve

Ken je Dierentuin Kleve al? Deze zomer bewonder je samen in deze kleinschalige en mooie zoo veel nieuwe bewoners (o.a. de rode panda, stokstaartjes, dwergotters en alpaca's). En ontdekken kinderen de Playmore Fantasy-avonturenspeeltuin.

Bestel je tickets!