Heerlijkheid BeekTerug naar het overzicht

Wandelen en spelen in de natuur! Dat kan allemaal in dit prachtige gebied in Beek bij Nijmegen!
Op de steile heuvelrand tussen Beek en Berg en Dal, ten oosten van Nijmegen, ligt dit prachtige natuurgebied met een grote afwisseling: de Heerlijkheid Beek. De hoogteverschillen zijn bijna on-Nederlands en je voelt je echt een beetje op vakantie hier.

Kabouterroute
Speciaal voor de kinderen is er o.a. een hele leuke kabouter wandelroute. Tijdens deze ontdekkingstocht gaan kinderen op zoek naar kabouters die in het bos wonen. Zij hebben zich verstopt in paddenstoelen, maar ook in de allerdikste en oudste boom van Nederland, ‘de Kabouterboom’. Het vernieuwde kabouterboekje (dat je kunt downloaden of kopen) heeft leuke opdrachten met kleurplaat, een memory spel, invuloefeningen en kabouterliedjes voor onderweg.

Daarnaast zijn er leuke picknickplaatsen, een klimboom en kun je lekker met z'n allen de Stolleberg trappen op en af lopen of de Zandberg afhollen. Ook heb je op verschillende plekken in het bos mooi uitzicht op de Ooijpolder met Persingen.

Kortom een heerlijke plek om een leuke boswandeling met het hele gezin te maken!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk ook eens in onze uitagenda voor andere leuke uitjes met kinderen.

Geldersch Landschap & Kasteelen

Heerlijkheid Beek
Beek Ubbergen
Prijs Klik voor meer info over actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!