icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

GoffertparkTerug naar het overzicht

Kom heerlijk spelen, wandelen en genieten in dit mooie en veelzijdige stadspark van Nijmegen!
Het Goffertpark is vernoemd naar een boerderij, de Goffertboerderij, die nu nog steeds aan de rand van het park aan de Goffertweg staat en waar nu restaurant Croy in gevestigd is.

Mooie oude bomen, fijne paden om te wandelen, hardlopen, skaten en een grote lig- en speelweide (waar regelmatig ook circussen, concerten en muziekfestivals zijn) maken dit park erg populair bij de bezoekers.

Er is hier echt voor ieder wat wils! In dit mooie park ligt Kinderboerderij de Goffert, rosarium, het openluchttheater, het N.E.C. stadion de Goffert, een bos en zijn er verschillende vijvers.

Aan de rand van het park vind je het openluchtzwembad de Goffert. Ben je op zoek naar een fijne skateplek om je trucs te oefenen, dan ga je naar het skatepark naast het zwembad.

Regelmatig stijgt er een luchtballon vanuit het Goffertpark op. Hier moet je echt een keer bij zijn! En als het circus op de parkweide neerstrijkt kan je buiten circustijd de circusdieren gaan bewonderen. Succes verzekerd!

Klik voor meer info over het Goffertpark door naar de site.

Kijk ook eens op ons overzicht van alle gezinsuitjes in de natuur in en om Nijmegen!

Goffertpark Nijmegen

Slotemaker de Bruïneweg
Nijmegen
Openingstijden Altijd open Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL