icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

GoffertparkTerug naar het overzicht

Kom heerlijk spelen, wandelen en genieten in dit mooie en veelzijdige stadspark van Nijmegen!
Het Goffertpark is vernoemd naar een boerderij, de Goffertboerderij, die nu nog steeds aan de rand van het park aan de Goffertweg staat en waar nu restaurant Croy in gevestigd is.

Mooie oude bomen, fijne paden om te wandelen, hardlopen, skaten en een grote lig- en speelweide (waar regelmatig ook circussen, concerten en muziekfestivals zijn) maken dit park erg populair bij de bezoekers.

Er is hier echt voor ieder wat wils! In dit mooie park ligt Kinderboerderij de Goffert, rosarium, het openluchttheater, het N.E.C. stadion de Goffert, een bos en zijn er verschillende vijvers.

Aan de rand van het park vind je het openluchtzwembad de Goffert. Ben je op zoek naar een fijne skateplek om je trucs te oefenen, dan ga je naar skatepark Goffert naast het zwembad.

Regelmatig stijgt er een luchtballon vanuit het Goffertpark op. Hier moet je echt een keer bij zijn! En als het circus op de parkweide neerstrijkt kan je buiten circustijd de circusdieren gaan bewonderen. Succes verzekerd!

Klik voor meer info over het Goffertpark door naar de site.

Kijk ook eens op ons overzicht van alle gezinsuitjes in de natuur in en om Nijmegen!

Goffertpark Nijmegen

Slotemaker de Bruïneweg
Nijmegen
Openingstijden Altijd open Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x winterse omdenkuitjes

8x winterse omdenkuitjes

In deze nieuwe lockdown zijn een heleboel favoriete winteruitjes helaas niet meer mogelijk. Of toch wel? We hebben weer even flink omgedacht en dan kom je echt tot leuke ideeën! Deze 8 winterse gezinsuitjes doe je gewoon lekker samen thuis.

Even winters omdenken