Op pad met de fietstreinTerug naar het overzicht

Ontdek de prachtige grensstreek met een ritje op de fietstrein!
Ben jij op zoek naar een leuk en sportief uitje met je kids? Stap op de fietstrein en ontdek de prachtige grensstreek. Volg een van de twee routes over de voormalige spoorrail tussen Groesbeek, Kleve en Kranenburg. Een bijzonder uitje voor jong en oud!

De fietstrein is ideaal voor ouders met kinderen, de hele familie of een kinderfeestje. Terwijl twee personen sportief aan het fietsen zijn, kunnen de anderen rustig achterover leunen.

Wissel je activiteit af met een bezoek aan een van de stadjes of reserveer een van de arrangementen. Je hebt de keuze uit de standaardfiets (2 tot 4 personen) en de clubfiets (9 tot 14 personen). Beiden staan garant voor een dag vol bewegen, beleven en ontdekken. Zó heb je de grensstreek nog nooit beleefd!

De fietstrein is te boeken van 1 april tot 31 oktober.

Klik op de roze button voor meer informatie en de actuele openingstijden!

Kijk ook eens in onze rubriek Kinderfeestjes en doe inspiratie op!

Grenzland-Draisine GmbH

Spoorlaan
Groesbeek
Openingstijden Klik voor actuele tijden via de roze button door naar de site! Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!