Dirk Das pad 5+Terug naar het overzicht

Gezellig struinen in het bos? Loop dan deze avontuurlijke wandelroute in het bos bij 't Zwaantje!
Dirk Das woont in het bos, in de buurt van 't Zwaantje. Zijn grote hobby is rondstruinen door het bos en kinderen laten zien hoe leuk dat is. Dirk heeft zijn eigen avontuurlijke wandelroute in het bos bij 't Zwaantje in Mook.

De routekaart is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar in de herberg en heeft een lengte van ongeveer 2½ kilometer, ook prima te doen voor de jongste kids.

Kinderen kunnen de routekaart zelf lezen en krijgen opdrachten, spelletjes en verhaaltjes voor onderweg. Bovendien laat de route verschillende gezichten van het bos zien. Het Dirk Das pad is bedoeld voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke uitjes in onze categorie Eropuit!

Herberg restaurant 't Zwaantje

Groesbeekseweg 106
6585 KH Mook
Openingstijden Kijk voor de mogelijkheden via de roze button gelijk op de site Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!