icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Dijkmagazijn BemmelTerug naar het overzicht

In het Dijkmagazijn kun je de natuur uit de omgeving in een notendop zien! Ook leuke natuurtochten!
Het Dijkmagazijn in Bemmel is een natuur- educatie- en bezoekerscentrum en maakt samen met de Veldschuur Bemmel onderdeel uit van Stichting Lingewaard Natuurlijk.

Het Dijkmagazijn Bemmel is een natuurmuseum waar je vooral de natuur uit de omgeving kunt zien. Het doel is om mensen te leren dat je op heel veel verschillende manieren naar je omgeving kunt kijken en dat je dan zelf steeds meer gaat ontdekken.

In het Dijkmagazijn kun je ongeveer honderd opgezette vogels en dieren in hun natuurlijke omgeving bewonderen. Verder zijn er talrijke insecten te zien, vlinders, libellen, kevers, gewone beestjes, maar wat is gewoon? In aquaria zwemmen vissen en verschillende waterbeestjes. In een glazen bijenkast is het leven van bijen te volgen.

Je kids vinden dit echt té gek en willen hier vaker terugkomen. Er zijn ook diverse doe-opdrachten voor groot en klein, films over bevers en bijen.

Vanuit het Dijkmagazijn worden ook leuke bever-survival tochten georganiseerd voor kinderen en volwassenen! Ook erg leuk voor kinderfeestjes!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Tip: houd ook onze Uitagenda in de gaten voor leuke natuuractiviteiten met de kids!
 


      

Het Dijkmagazijn Bemmel

Waaldijk 4
6681 KH Bemmel
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site!
Prijs Toegang gratis. Consumptie: vrjiwillige bijdrage. Voor activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!