icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Het DijkmagazijnTerug naar het overzicht

Bij dit bezoekerscentrum op de Dijk in Beuningen kan je meedoen aan leuke kinderactiviteiten!
Het Dijkmagazijn ligt in een prachtig stukje natuur, dichtbij Nijmegen. Het is een regionaal centrum voor natuur- en milieu-educatie. Veel basisscholen in de omgeving volgen hier hun veldlessen!

Op loopafstand van Het Dijkmagazijn vind je de uiterwaarden van de Waal waarin de natuur haar gang kan gaan. Ruige stukken met wilgen, afgewisseld met kruidenrijk grasland. Rode Geuzen en Konikpaarden begrazen het gebied.

Hou je van lekker struinen in de natuur, dan kan je vanuit het Dijkmagazijn lekker wandelen of fietsen via de prachtig verhoogde wandel- en fietsroutes met uitzicht over de natuurgebieden.

Regelmatig zijn er kinderactiviteiten. De minimale leeftijd varieert per activiteit.Zo kan je bijvoorbeeld knutselen met natuurlijk materiaal of de natuur in op zoek naar beestjes.

WAALWOEMI: Alle activiteiten aan de WAAL op WOEnsdagMIddag worden mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en de aangesloten partners en Beleef de Waal en Free Nature. Ouders kunnen gratis deelnemen.

Extra:Per keer krijgen maximaal 4 begeleidende ouders voor hun inzet een vrijkaartje ter waarde van 2,50 voor hun kind voor een volgende activiteit.

Tip: wil je een kinderfeestje in de natuur? Het Dijkmagazijn stuurt je met de hazentas op stap in de Uiterwaarden!

Klik voor de complete activiteitenagenda met tijden, leeftijden en kosten door naar de site.

Kijk ook eens op ons overzicht met alle natuuruitjes in en om Nijmegen!

Het Dijkmagazijn

Dijk 41
6641 LA Beuningen
Openingstijden Zie de activiteitenagenda op de site. Prijs Afhankelijk van de activiteit Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!