Het Hof van Kaatje B&BTerug naar het overzicht

Op deze recreatieboerderij in Wijchen kun je gezellig blijven overnachten! Zó leuk voor de kids!
Het Hof van Kaatje Bed and Breakfast in Wijchen is een heerlijke plek waar rust en ruimte nog volop aanwezig zijn, maar waar je wel wordt omringd door luxe comfort en mogelijkheden tot ontspanning.

In je luxe verblijf zul je je snel thuis voelen. Met een ruime eet- en zitkamer kun je lekker luieren, tv kijken of een spelletje doen. Er zijn 2 huisjes te huur! Je kunt kiezen voor een verblijf met of zonder ontbijtje.

Wat zo leuk is aan het logeren op deze locatie is dat het Hof van Kaatje tevens een recreatieboerderij voor kinderen van 0 tot 6 jaar is. Je kids kunnen hier ravotten, spelen en krijgen les over het boerenleven. Je kunt een kijkje nemen in de moestuin en de boerderijwinkel.

Met de kippen, ganzen, geiten, biggetjes en konijnen kun je spelen en knuffelen. Ook met de paarden, schapen en het kalfje hoef je je niet te vervelen. En is het tijd om te voeren, dan mag je lekker meehelpen. En zeg nou zelf, een kinderboerderij is altijd favoriet bij de kinderen.

Wat is hier nog meer te doen voor de kids?
Er zijn grote zandbakken met en zonder waterkraan. Echt gravers en bouwers kunnen hier hun gangetje gaan. Vergeet ook niet de tractors en de fietsjes en de springkussens. Echt voor ieder wat wils!

Terwijl je kids zich lekker vermaken, kun je zelf genieten van een kopje thee of koffie op het terras. Of leef je uit met een spelletje boerengolf of jeu de boules!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: wist je dat je hier ook kinderfeestjes of familiefeestjes kunt vieren? Of maak een tochtje met een huifkar!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle leuke tips voor ouders en kids!

Het hof van Kaatje

Gagelvenseweg 4
6604 BE Wijchen
Openingstijden Vanaf medio april tot oktober 2015 geopend!

Klik voor actuele openingstijden door naar de site.
Prijs Klik voor actuele tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!