Het Hof van KaatjeTerug naar het overzicht

Maak kennis met het boerenleven en kom spelen op deze leuke recreatieboerderij in Wijchen!
Het Hof van Kaatje is een recreatieboerderij voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Je kids kunnen hier ravotten, spelen en krijgen les over het boerenleven; zaaien, groeien en oogsten. Je kunt een kijkje nemen in de moestuin waar de worteltjes, aardbeien en sla groeien. In de boerderijwinkel kun je samen uitkiezen wat er vandaag op tafel komt.

Met de kippen, ganzen, geiten, biggetjes en konijnen kun je spelen en knuffelen. Ook met de paarden, schapen en het kalfje hoef je je niet te vervelen. En is het tijd om te voeren, dan mag je lekker meehelpen. En zeg nou zelf, een kinderboerderij is altijd favoriet bij de kinderen.

Bij slecht weer is er binnen ook een ruimte om te spelen en leren.

Wat is hier nog meer te doen voor de kids?
Er zijn grote zandbakken met en zonder waterkraan. Echt gravers en bouwers kunnen hier hun gangetje gaan. Vergeet ook niet de tractors en de fietsjes op het traptrekkersterrein, de springkussens en strotent. Echt voor ieder wat wils!

Terwijl je kids zich lekker vermaken, kun je zelf genieten van een kopje thee of koffie op het overdekte terras. Of leef je uit met een spelletje boerengolf of jeu de boules!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: wist je dat je hier ook kan overnachten? Leuke bed and breakfast!

Kijk voor nog meer leuke uitstapjes met kinderen in onze Eropuit rubriek!

Het hof van Kaatje

Gagelvenseweg 4
6604 BE Wijchen
Openingstijden Klik voor meer info via de roze button door naar de site. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!