icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Linge Hotel ElstTerug naar het overzicht

Comfortabel, jong en modern hotel rustig gelegen in het centrum van Elst.
Midden in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen vind je Linge Hotel Elst. Een familiehotel waar gastvrijheid een begrip is. Het hotel wordt gerund door een jong gezin met vele jaren (familie) ervaring in de horeca.

In het hotel bevindt zich onder andere een familiekamer met connecting door. Op aanvraag kan er een 5e en 6e bed bijgeplaatst worden. Voor gezinnen bestaande uit 3 personen (1 of 2 volwassen met 1 of 2 kinderen) hebben ze enkele ruime kamers waar een extra bed op geplaatst kan worden.

Elst heeft nog de echte dorpse charme en trekt wekelijks vele bezoekers uit de omgeving. Het centrum van Elst bevat over een lengte van ruim één kilometer 140 winkels met vele speciaalzaken. Daarnaast bevindt het hotel zich middenin het typisch Betuwse landschap met fruitbomen en uitgestrekte velden.

Kijk voor meer informatie en foto's van kamers op de website via de roze button!

Wil je op de hoogte blijven van leuke tips voor ouders en kids, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Linge Hotel Elst

Dorpsstraat 23b
6661 EE Elst
Openingstijden Op basis van beschikbaarheid
Prijs Kinderen tot 2 jaar gratis. Extra bed €40, extra kinderbed €20. Kamerprijzen obv reservering. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!