Speelboerderij De ElzenhoekTerug naar het overzicht

Knuffel met cavia's, speel in de natuur en nog veel meer dat kan bij Kinderboederij De Elzenhoek in Oss!
Ben jij een échte dierenliefhebber? En wil jij alles te weten komen over dieren? Of vind je het heerlijk om in de natuur te spelen? Bij Kinderboerderij De Elzenhoek in Oss is het beestachtig leuk! 

Bij Kinderboerderij De Elzenhoek is er zoveel te beleven! Zo kun je lekker ravotten in de natuurspeeltuin, knuffelen met cavia’s, konijnen en ratjes, de geitjes voeren of neem een kijkje bij de leuke educatieve tentoonstelling. Kijk ook eens door de raampjes van de Bijzondere hoek. Misschien zie je wel een muisje voorbijkomen of een landschildpad!
Bij de dierverblijven en de stallen ontdek je allerlei leuke weetjes over de dieren op de boerderij. En in de moestuin zie je hoe groente en fruit groeit en als het even kan, mag je er zelfs wat van proeven! Wil je even uitrusten? Kinderboerderij De Elzenhoek heeft voldoende plekken op het erf waar je heerlijk kunt picknicken en genieten van de dieren én de omgeving! 

Wil jij een dagje tussen de dieren vertoeven? Klik op de roze button! 

TIP: ook super leuk om dit uitje te combineren met een spelen bij Speeltuin Elckerlyc in Oss.

Kinderboederij De Elzenhoek

Anna van Schuurmanstraat 602
5344 TX Oss
Openingstijden Maandag - Zondag: 10.00 - 17.00 uur 

Op woensdag- en zondagmiddag kun je van 13.00 - 15.00 uur knuffelen met cavia's en konijnen.
Prijs GRATIS Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops