icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

De Kraaijenbergse plassenTerug naar het overzicht

Een middagje of een dagje iets actiefs doen? Kom dan naar de Kraaijenbergse plassen!
Een lange route of een klein stukje wandelen? Of fietsen? Het kan allemaal bij de Kraaijenbergse plassen in het Land van Cuijk. Onderweg is er veel te zien. Er is namelijk veel natuur rondom de plassen en er zijn veel verschillende routes mogelijk. 

Dus pak je fiets of gebruik je benen en trommel iedereen op. Onderweg kun je ook stoppen bij leuke strandjes: om even te spelen of even af te koelen in het water. 

Heb je dorst of honger onderweg? Er zijn ook veel plekken waar je even kunt stoppen om wat te gaan drinken en/of eten. Misschien is er ook wel een leuke speeltuin, waar je even heerlijk kan spelen?!

Klik voor meer informatie en leuke routes op de roze button om direct naar de site te gaan!

Tip: like onze Facebookpagina voor veel leuke tips en activiteiten!

Kraaijenbergse plassen


Land van Cuijk
Openingstijden Kijk voor de mogelijkheden op de site via de roze button! Prijs Klik via de roze button gelijk door naar de site voor de actuele kosten! Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!