Kraaijenbergse plassenTerug naar het overzicht

Heerlijk relaxen bij de Kraaijenbergse plassen is een leuke activiteit deze zomer!
Een stukje zwemmen en dan lekker uitrusten en spelen op het strand? Met je vriendjes, je ouders, je opa en oma, je broertjes en zusje? Het is allemaal mogelijk bij de Kraaijenbergse plassen in het Land van Cuijk!

Er zijn meerdere plassen. Bij plas 2,3 en 9 zijn zandstrandjes gemaakt. Bij plas 4 is er ook een plas om te zwemmen, maar hier is geen zandstrand. Zo kun je lekker spelen met een emmer en een schep, maar is er ook iets als je niet zo van zand houdt. 

In de plassen kun je heerlijk zwemmen. Wil je zien wat er allemaal in het water leeft dan kun je hier ook heel leuk snorkelen

Als je ervan houdt om op het water bezig te zijn, kun je op deze plassen ook nog windsurfen, zeilen, kanoën en nog veel meer! Voor de watersport is deze plek dus ook helemaal te gek!

Deze plek is dus een ideale plek voor de echte waterrat. Ben jij zo'n waterratje? Kom dan eens genieten bij deze mooie plassen!

Klik voor meer informatie over de mogelijkheden, de verschillende plassen en andere informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk ook eens in onze categorie Uiteten om de dag leuk te beginnen of af te sluiten!

Kraaijenbergse plassen


Land van Cuijk
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de site via de roze button! Prijs Klik via de roze button gelijk door naar de site voor de actuele kosten! Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops