LUX FilmhuisTerug naar het overzicht

Bij LUX Junior kun je de mooiste kinderfilms zien! Kom gezellig naar dit leuke filmhuis in Nijmegen!
Vanaf 1 juni is LUX Nijmegen weer geopend. Check de roze website button voor meer info. Let op: reserveer vooraf je tickets online.

LUX Nijmegen is een erg gezellig filmhuis en cultureel podium voor jong en oud!

Voor kinderen is er LUX Junior met een erg leuk aanbod aan mooie kinderfilms. Regelmatig worden er ook leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals het jaarlijks terugkerende Cinekid festival!

Gezellig na de film samen wat drinken en wat lekkers eten? Dat kan in het gezellige LUX-café. Hier kun je heerlijk zitten met je kids! Bij mooi weer kun je heerlijk vertoeven op het grote terras terwijl je kinderen zich prima vermaken op het plein rondom de Mariënburgkapel!

Tickets kun je online reserveren!

Klik via de roze button direct door naar de site van LUX voor meer informatie over het filmprogramma!

Ook kun je je kinderfeestje vieren met LUX Junior!

Kijk ook eens op ons overzicht van alle filmhuizen in en om Nijmegen!

LUX Nijmegen

Mariënburg 38-39
6511 PS Nijmegen
Openingstijden Klik door naar de site voor de actuele openingstijden. Prijs Klik door naar de site voor de actuele kosten van de films. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!