LUX MiniTerug naar het overzicht

Een superleuke eerste filmervaring voor de jongste filmfans in LUX Nijmegen!
Gedimde lichten in de zaal, zachter geluid en een korte film, dat is LUX Mini. Tijdens LUX Mini wordt er gezorgd voor een fijne bioscoopervaring voor de kleinste kinderen van 2 tot 6 jaar, hun ouders en opa’s en oma’s.

Elke laatste zondag van de maand om 11.00 uur staat LUX Mini op het programma. In samenwerking met Go Short is er een prachtig filmprogramma samengesteld met lieve, korte animatiefilms.

De bioscoop kan spannend zijn voor de allerkleinsten, daarom creëren ze tijdens LUX Mini een prettige omgeving om helemaal op te gaan in een mooie (korte) film. Met wat zachter geluid, een zaal waar de lichten niet helemaal uit zijn en een korte film gaan jullie volledig op in de ervaring.

Films voor de allerkleinsten

Het actuele filmprogramma is te vinden op de site van LUX (via de roze websitebutton). Op vertoon van een filmkaartje krijgen kinderen een pakje sap en ouders een kopje koffie of thee. Alle kinderen krijgen altijd een leuke kleurplaat mee naar huis.

Soms is er een knutselactiviteit na afloop, actuele informatie hierover is ook te vinden op de website van LUX.

Klik voor meer info en reserveren van kaartjes door naar de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Foto's: Gerard Verschooten

LUX Nijmegen

Mariënburg 38-39
6511 PS Nijmegen
Openingstijden Iedere laatste zondag van de maand 11.00 uur Prijs Klik voor tarieven door naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!