icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

KabouterpadTerug naar het overzicht

Als een echte kabouter wandel je deze route op Landgoed Barendonk in Beers! Leuk gezinsuitje!
Heb je zin om lekker met de kids eropuit te gaan in de natuur? Loop dan eens het kabouterpad (ongeveer 1 km) op Landgoed de Barendonk in Beers!

Deze route is zelfstandig te lopen, tussen zonsopgang en zonsondergang. In de maanden november tot en met maart is er geen kabouterdorpje.

Bij de receptie, van waaruit de route start, kun je het kabouter-routeboekje met allerlei natuurgerichte opdrachten ophalen en ligt er voor de kinderen een heuse rode kabouter-puntmuts klaar (het routeboekje en de puntmuts zijn in bruikleen). Zo ben je een echte kabouter. De deur van de receptie is altijd open.

Een echte aanrader voor jonge gezinnen die al spelenderwijs de prachtige natuur willen ontdekken.

Tip: is het nat weer, vergeet dan je laarzen niet!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Like onze Facebookpagina en blijf zo op de hoogte van alle leuke tips!

Landgoed de Barendonk

Millseweg 13
5437 NB Beers
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Gratis, maar je mag een vrijwillige bijdrage geven voor het Barendonks goede doel. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!