Lasergamen en Mystic GolfTerug naar het overzicht

Een stoer avontuur voor de kids in het donker! Ook voor ouders erg spannend...Wie durft?
Laserquest Nijmegen is vanaf 1 juni weer geopend. Check de roze website button voor alle info over de corona-maatregelen. Let op: vooraf wel even je plekjes reserveren.

Bij Laserquest in het centrum van Nijmegen kun je terecht voor 2 super stoere spellen, namelijk Laserquest en Mystic Golf. Ga jij mee de strijd aan in het donker? Echt gaaf!

LaserQuest is een indoor gezelschapsspel, dat bol staat van allerlei technische snufjes. Iedere deelnemer wordt voorzien van een 'pack' en een lasergun. Daarna gaat iedereen de LaserQuest Arena in en sluip je met computergestuurde laserguns rond in de nevelig en mysterieus verlichte arena op zoek naar tegenstanders!

Duur: ca. 30-45 minuten en minimaal 2, maximaal 24 deelnemers per spel.

MysticGolf

In het donker golfen is echt te gek! MysticGolf is de nieuwste ontwikkeling in indoor glow in the dark midgetgolf (minigolf).

Blacklight en prachtige, fluoriserende wanddecoraties zorgen voor een mysterieuze en fantastische beleving. Er zijn maar liefst 18 wedstrijdbanen! Ga jij bij elke baan met diverse hindernissen weer de uitdaging aan?

Duur: ca.: 1 uur, aantal deelnemers onbeperkt.

Klik voor meer informatie door naar de site.

Kijk ook eens op ons overzicht van alle uitjes met kinderen in en om Nijmegen!

LaserQuest Nijmegen

Ziekerstraat 3
6511 LD Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!