MANNATerug naar het overzicht

Trendy overnachten in een mooi designhotel in het centrum van Nijmegen! Op zondag mini kids club!
MANNA is een luxe suitehotel, wereldbar en Global food & fish-restaurant in één. In een bijzonder stadspand in het centrum van Nijmegen vind je een on-Nederlands stijlvolle gelegenheid met een ongedwongen sfeer. Geniet bij MANNA van de wereldkeuken, de luxe en de ongekende gastvrijheid.

Wil jij een keer luxe overnachten, geniet dan van een all-in-verwenweekend Sit eat sleep-arrangement inclusief 1 overnachting, 4-gangenmenu en een ontbijt de volgende dag. Alle kinderen zijn welkom! Er kan maximaal 1 extra bed in de hotelkamer bijgezet worden.

Voor de kids
Elke zondagmiddag verandert MANNA een beetje in MANNA Mini, de mini-kids-club. Van 13:00 tot 15:00 uur is er veel te doen en te beleven voor kinderen van 3 tot 10 jaar, elke week met een ander thema, knutselen, bakken etc. En dat betekent dat ouders en grootouders (en de andere gasten) lekker rustig van de lunch kunnen genieten.

Vanuit dit super centraal gelegen hotel, ben je zo midden in het centrum bij de winkels, leuke theaters en musea!

Klik voor meer informatie en reserveren via de roze button gelijk door naar de site!

Tip: Kijk ook eens in onze Uitagenda voor leuke kindervoorstellingen in de theaters in en om Nijmegen!   

MANNA

Oranjesingel 2C
6511 NS Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site.
Prijs Alle kinderen tot 3 jaar oud betalen € 15,00 per persoon, per nacht babybedjes inbegrepen. Alle kinderen van 3 tot en met 11 jaar oud betalen € 45,00 per persoon per nacht, extra bedden inbegrepen. Klik voor actuele tarieven door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!