Mongoolse Camping QKLQTerug naar het overzicht

Kom overnachten in een authentieke Yurt midden tussen de kippen, ezels, lama's en yaks!
Mongoolse Camping QKLQ is een idyllisch gelegen, gemoedelijke en rustige boerencamping met authentieke Mongoolse Gers. Een Ger, ook wel bekend onder de naam Yurt, is een traditionele ronde tent die vooral wordt gebruikt voor bewoning door rondtrekkende veenomaden, die schapen, geiten, kamelen en/of paarden houden en die leven in de koude droge steppegebieden van Centraal-Azië.

De tenten zijn voorzien van authentieke bedden, tafels, krukjes, kastje, keukenkastje en elektriciteit. Indien nodig kunnen de tenten verwarmd worden met houtkacheltjes. Douches en toiletten zijn op de camping aanwezig.

Tevens zijn andere kampeermiddelen ook toegestaan.

De camping ligt ongeveer 1 km buiten de kern van het dorp Angeren waar een bakker, een supermarkt e.d. aanwezig zijn. De camping is 8 km van Arnhem en 13 km van de Romeinse stad Nijmegen gelegen.

Kijk voor arrangementen, prijzen en filmpjes op de website via de roze button!

Mongoolse Camping QKLQ

Kamervoort 25
6687 LB Angeren
Openingstijden Hele jaar geopend. Prijs Zie voor tarieven de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!