Pathé NijmegenTerug naar het overzicht

Zin om te gaan kijken naar een leuke kinderfilm? Kom dan eens naar Pathé Nijmegen!
Vanaf 1 juni is Pathé Nijmegen weer geopend. Check de roze websitebutton voor meer info over de corona-maatregelen. Let op: je moet online je kaartjes reserveren.

Hou jij van films vol met prinsessen? Of hou jij meer van een stoere film vol met ridders? In Pathé Nijmegen worden de leukste kinder- en familiefilms gedraaid voor jou!

Regelmatig worden er voor de kleinste kids speciale filmevents georganiseerd. Zo kunnen de kleinere kinderen wennen aan een bioscoop bezoek. Geluid en licht worden dan aangepast op deze jongere leeftijd.

Voor meer info over het actuele programma, de speciale peuterevents en het reserveren van kaartjes, klik door naar de site via de roze button. 

Kijk ook eens op ons overzicht van alle filmhuizen in en om Nijmegen!

Pathé Nijmegen

Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen
Openingstijden Zie voor de actuele openingstijden de site. Prijs Klik door naar de website voor de actuele kosten van de films. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!