Speelboerderij-MaisdoolhofTerug naar het overzicht

Op deze landelijke plek in Malden is echt voor jong en oud van alles te beleven, te spelen en te leren!
Bij Speelboerderij-Maisdoolhof Malden is van alles te beleven. En dat tegen een laag entree tarief. Echt een middagje uit voor het hele gezin! Wedden dat jullie hier vaker teruggaan?

Er is hier zoveel  leuks te doen! Wat dacht je van een skelterbaan met snelheidsmeter, laddergolf, cornhole, opblaasbaar doolhof, oude tractor met geluid, traptraptractorbaan, kleine pony's, zandbak met waterplezier, uitkijktoren, luchtkussens en bouwblokjes?

Vergeet ook niet de dierenweide, grote oud-Hollandse spelen, dartbal, spelen in stro, voetbalkooi, hoppaardjes en nog veel meer.

Vanaf 1 juli is het Maisdoolhof open en kun je ook een speurtocht met vragen doen!
  
Ze verkopen hier koffie, thee, fris en ijs. Daarnaast mag je zelf je hapje en je drankje meenemen en zijn er genoeg picknickplekjes.

Wist je dat je hier ook je kinderfeestje kunt vieren en je niet hoeft te reserveren?

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Tip: Kijk ook eens in onze Uitagenda en zoek jouw favoriete uitstapje met de kinderen uit!

Maisdoolhof-Speelboerderij Malden

Westerkanaaldijk 7
6581 KC Malden
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button gelijk door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops