De Blije DriesTerug naar het overzicht

Met ruim 40 speeltoestellen is dit de ideale plek in Wijchen voor het hele gezin! Mét zwembad!
Hoera! Speeltuin De Blije Dries is weer open vanaf 16 mei 2020! Met aangepaste regels, check hiervoor de wesbite via de roze website button. Let op: je hebt alleen toegang met kaartjes die je online besteld hebt (ochtend- of middagkaartje).

Aan de oostkant van Wijchen, in een prachtig stukje natuurgebied met veel bomen en kleine zandduinen ligt sinds 1963 een begrip in Wijchen.
Speeltuin De Blije Dries
is een moderne, veilige en gezellige speeltuin waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven en iedereen volop kan genieten.

In Speeltuin De Blije Dries kunnen je kinderen nog lekker spelen en veel DOEN, ook op de moderne speeltoestellen zoals de klim- en survivalbaan of een klimtoestel van wel 4 meter hoog. De glijbaan, die door de berg gaat, is een grote uitdaging! Tevens is er een prachtige, spiksplinternieuwe midgetgolfbaan met in het midden 2 jeu de boules-banen. En de grote trampolines leveren urenlang springplezier op bij de kids!

Speeltuin De Blije Dries is veilig en overzichtelijk zodat ook ouders of begeleiders van hun uitje kunnen genieten.

Aparte speelplek voor kinderen tot 6 jaar
Speciaal voor peuters en kleuters (tot 6 jaar) is er, bij het terras, een afgeschermd speelterrein ingericht met speeltoestellen, afgestemd juist op de jongste kinderen. In dit Blije Drieske worden de kinderen niet zomaar omver gelopen of opzij geduwd door de groteren en kunnen zij lekker hun eigen gangetje gaan.

Zwembad
Is het echt lekker warm, kunnen de peuters, kleuters, kleine en grote kinderen lekker spetteren en spatten in het vernieuwde zwembad met drie niveaus en fonteintjes.

Naast het grote grasveld waar je je picknickkleed kunt uitrollen, heeft de Blije Dries ook een lekker terras waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.
Parkeren is gratis en gratis WiFi.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogste van onze leukste tips voor ouders en kids!

Speeltuin "De Blije Dries"

St. Jorispad 41
6603 AM Wijchen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button door naar de site! Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!