Speeltuin HulhuizenTerug naar het overzicht

Kom jij met vriendjes en vriendinnetjes spelen in Speeltuin Hulhuizen in Gendt bij Nijmegen?
In deze leuke speeltuin Hulhuizen in Gendt kunnen kinderen in een veilige omgeving op een speelse en ongedwongen manier met elkaar spelen. Zo kunnen ze spelend hun grenzen verleggen en sociale contacten opbouwen. Alle kinderen zijn van harte welkom.

Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen, met zand en water spelen, schommelen en nog veel meer. Wedden dat je kinderen zich hier super zullen vermaken?

Neem gerust zelf eten en drinken mee. Voor een gezellige picknick kun je terecht bij een van de picknickbanken in de speeltuin of breng zelf een picknickkleed mee. Op woensdagmiddagen, vrijdagmiddagen, in de weekenden en vakanties kan de kantine ook open zijn.

Leuk om te weten: als er een vrijwilliger aanwezig is, kunnen de kinderen ook op de skelters.

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button.

Like onze Facebookpagina en blijf zo op de hoogte van alle leuke tips!

Speeltuin Hulhuizen

Munnikhofsestraat 22-A
6691 HH Gendt
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site! Prijs Klik voor het tarief door naar de website. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!