Speeltuin StaddijkTerug naar het overzicht

Deze leuke speeltuin met een natuurlijke uitstraling ligt in de wijk Dukenburg in Nijmegen. Aanrader!
Speeltuin Staddijk ligt aan de rand van de Nijmeegse wijk Dukenburg en is een openbare semi bewaakte speeltuin met een natuurlijke uitstraling. Behalve natuurlijke elementen als stronken, stammen en stenen, worden bijna alle speeltoestellen gemaakt van (Robina-)hout.

De speeltuin ligt op een steenworp afstand van de Hatertse en Overasseltse vennen. Leuk om hiermee een lekkere wandeling in de vennen af te sluiten!

Er is een speelgebied apart voor de jongste kinderen en voor de oudere kinderen is er een speelterrein aan de randen van het terrein.

Centraal in de speeltuin ligt een open terrein dat voor alle kinderen geschikt is. Daar kunnen de kinderen zich vermaken bij een waterspeelplaats (30 cm diep) met eiland, natte-voeten-bos, een brug over het water en een te gekke familieschommel.  Er is ook een zand-waterspeelplaats met een waterpomp.

Echt ook heel leuk zijn het vlot waarmee je door aan een touw te trekken kunt overvaren, een kabelbaan en een vrij hoge klimtoren.

In deze gezellige speeltuin kunnen je kids zich heerlijk uitleven terwijl je prima toezicht kunt houden op je spelende kids.

Je kunt hier prima picknicken. Wil je een wandeling maken? Dat kan op een speciaal wandelpaadje om de speeltuin heen.

Klik via de roze button door naar de site voor meer informatie!

Kijk ook eens op ons overzicht van alle leuke uitjes met kinderen!

Speeltuin Staddijk

Staddijk 47
Nijmegen
Openingstijden Deze wijkspeeltuin is in principe dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur.
Raadpleeg het bord ter plekke. Deze speeltuin heeft geen eigen website.
Prijs Gratis entree Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL