De LeemkuilTerug naar het overzicht

Kom jij spelen in de grootste buitenspeeltuin in Nijmegen? Mét het nieuwe geheime Fort van Novio Magus!
Vanaf 8 juni opent Speeltuin De Leemkuil weer de poort! Check de roze websitebutton voor alle corona-maatregelen. Let op: reserveer vooraf even je tijdsblok!

Speeltuin De Leemkuil is een avontuurlijke speeltuin in het bos voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor kinderen van groep 3 t/m 8 jaar.

Naast heel veel uitdagende klim- en klautertoestellen, glijbanen en schommels, kan je rijden op skelters, spelen bij de zand/water plek of bij warmer weer lekker genieten van de waterspeelplaats. Ook kan je er trampoline springen en voetballen. Voor ieder wat wils dus!

Neem je eigen picknickmand mee en zoek een plekje aan een van de vele picknicktafels. In de horecakiosk kan je ook van alles te eten en te drinken kopen.

Extra:
- Tegen een laag tarief kan je met het eigen Leemkuil-treintje mee over het hele speelterrein. Welk kind vindt dat nou niet leuk?
-Regelmatig zijn er leuke thema-activiteiten.
-Je kan je verjaardagsfeestje in de Ridderzaal vieren.

Nieuw per 21 april 2018:
Het geheime fort van Novio Magus, het supergave educatief speelgebied in Romeinse stijl dat gebouwd gaat worden in de kuil! Zo kunnen kinderen spelenderwijs de Romeinse geschiedenis leren kennen.

Klik voor meer informatie over speeltuin de Leemkuil en voor een promofilmpje van dit nieuwe toffe speelgebied door naar de site!

Neem ook eens een kijkje op ons overzicht met alle speeltuinen in en om Nijmegen.

Speeltuin de Leemkuil

Luciaweg 2
6523 NK Nijmegen
Openingstijden Vanaf 21 april 2018 start het nieuwe seizoen! Dan is de officiële opening van het nieuwe seizoen met het nieuwe geheime fort van Novio Magus! Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke herfstactiviteiten

Leuke herfstactiviteiten

De herfst is hét seizoen om met kinderen de natuur in te gaan. De grond ligt vol met kastanjes, oranje bladeren en andere herfstschatten: perfect voor kleine verzamelaars. Lees onze blogs met leuke activiteiten in de herfst!

Naar de blogs