icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De LeemkuilTerug naar het overzicht

Kom jij spelen in de grootste buitenspeeltuin in Nijmegen? Mét het geheime Fort van Noviomagus!
Speeltuin De Leemkuil is een avontuurlijke speeltuin in het bos voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor kinderen van groep 3 t/m 8 jaar. En wist je dat ze hier het geheime fort van Novio Magus hebben, een supergaaf educatief speelgebied in Romeinse stijl! Zo kunnen kinderen spelenderwijs de Romeinse geschiedenis leren kennen.

Naast heel veel uitdagende klim- en klautertoestellen, glijbanen en schommels, kan je rijden op skelters, spelen bij de zand/water plek of bij warmer weer lekker genieten van de waterspeelplaats. Ook kan je er trampoline springen en voetballen. Voor ieder wat wils dus!

Neem je eigen picknickmand mee en zoek een plekje aan een van de vele picknicktafels. In de horecakiosk kan je ook van alles te eten en te drinken kopen.

Extra:
- Tegen een laag tarief kan je met het eigen Leemkuil-treintje mee over het hele speelterrein. Welk kind vindt dat nou niet leuk?
-Regelmatig zijn er leuke thema-activiteiten.
-Je kan je verjaardagsfeestje in de Ridderzaal vieren.Klik voor meer informatie over speeltuin de Leemkuil en voor een promofilmpje van dit nieuwe toffe speelgebied door naar de site!

Neem ook eens een kijkje op ons overzicht met alle speeltuinen in en om Nijmegen.

Speeltuin de Leemkuil

Luciaweg 2
6523 NK Nijmegen
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!