De LeemkuilTerug naar het overzicht

Kom jij spelen in de grootste buitenspeeltuin in Nijmegen? Mét het geheime Fort van Noviomagus!
Speeltuin De Leemkuil is een avontuurlijke speeltuin in het bos voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor kinderen van groep 3 t/m 8 jaar. En wist je dat ze hier het geheime fort van Novio Magus hebben, een supergaaf educatief speelgebied in Romeinse stijl! Zo kunnen kinderen spelenderwijs de Romeinse geschiedenis leren kennen.

Naast heel veel uitdagende klim- en klautertoestellen, glijbanen en schommels, kan je rijden op skelters, spelen bij de zand/water plek of bij warmer weer lekker genieten van de waterspeelplaats. Ook kan je er springen op het toffe springkussen en voetballen. Voor ieder wat wils dus!

Neem je eigen picknickmand mee en zoek een plekje aan een van de vele picknicktafels. In de horecakiosk kan je ook van alles te eten en te drinken kopen.

Extra:
-Tegen een laag tarief kan je met het eigen Leemkuil-treintje mee over het hele speelterrein. Welk kind vindt dat nou niet leuk?
-Regelmatig zijn er leuke thema-activiteiten zoals de archeologiedagen of lasergamen.
-Je kunt hier ook een supertof verjaardagsfeestje vieren.


Klik voor meer informatie over speeltuin de Leemkuil en voor een promofilmpje van dit nieuwe toffe speelgebied door naar de site!

Neem ook eens een kijkje op ons overzicht met alle speeltuinen in en om Nijmegen.

Speeltuin de Leemkuil

Luciaweg 2
6523 NK Nijmegen
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips