Speeltuin DoornenburgTerug naar het overzicht

Deze leuke speeltuin in Doornenburg is een perfecte locatie voor urenlang speelplezier!
Speeltuin Doornenburg (sinds 1960) ligt aan de van Heekstraat in Doornenburg achter het mooie middeleeuwse kasteel Doornenburg.

Naast diverse toffe speeltoestellen, heeft de speeltuin ook een multifunctioneel speelplein waarop je kunt voetballen, basketballen, skeeleren en skaten. Er is zelfs een schans aanwezig. Naast de speeltuin ligt ook een groot grasveld met doelen waarop gespeeld kan worden. Kortom een perfecte locatie voor urenlang speelplezier.

Even praktisch
  • Ook voor de mindervaliden zijn er speeltoestellen.
  • Het terrein is ook goed toegankelijk met rolstoel, buggy of rollator.
  • Er is wel een toilet, maar dit is geen openbaar toilet. Het is in principe alleen tijdens evenementen geopend. Indien je het toilet wilt gebruiken tijdens je bezoek, neem dan contact op met het secretariaat, bijvoorbeeld als je met een groepje kinderen komt.
Tip: Een bezoekje aan de speeltuin is goed te combineren met een bezoek aan Kasteel Doornenburg. Een leuk middagje uit! Je kunt ook je kinderfeestje vieren in de speeltuin.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie en reserveren van een kinderfeestje!

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor leuke uit tips met kinderen!

Speeltuinvereniging De Doornenburg

van Heekstraat
6686 CA Doornenburg
Openingstijden Dagelijks van 10.00 tot 20.00 Prijs Dagkaart € 1,50; Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!