Zwembad Nijmegen-WestTerug naar het overzicht

Kom jij ook lekker zwemmen? Met mooi weer buiten en anders gewoon binnen!
In Sportfondsenbad Nijmegen-West plons je binnen in een 50-meter wedstrijdbassin met een hoge en lage springplank of ga van de glijbaan in het recreatiebad met ook nog een wildwaterkreek en een bubbelbad.

Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de horeca. Er zijn speciale zwemtijden voor gezinnen, volwassenen, (zwangere) vrouwen, baby/peuters en 50-plussers. Daarnaast biedt het zwembad voor kinderen vanaf drie maanden zwemles aan. Het ABC-zwemdiploma kun je behalen van vier jaar.

De buitenaccommodatie met verwarmd zwembad is geopend van 1 mei tot 1 september. Negen keer per jaar is er discozwemmen (tot 12 jaar) met verschillende thema’s. De zondag is bij uitstek geschikt om te komen zwemmen met het hele gezin!

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button. In onze Uitagenda vind je de data van de zwemdisco's! Ook leuk: vier je kinderfeestje in het zwembad!

Sportfondsenbad Nijmegen-West

Planetenstraat 65
6543 VW Nijmegen
Openingstijden Zie de website.
Zondag: 9:00 -12:00 uur gezinszwemmen
Prijs Kom voordelig zwemmen met het hele gezin op de zondagmorgen: €17,50 voor 5 personen (incl. 1 volwassene) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops