Sprokkelbos LentTerug naar het overzicht

Wat een superfijne plek om met kinderen lekker te genieten van de natuur! Klim, klauter en bouw hutten!
Sprokkelbos Lent is een klein bos achter het oude Vitens pompstation in Lent waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren, verstoppertje spelen, kliederen met water of een hut bouwen. Vies worden mag natuurlijk!

Wat een prachtig stukje natuur is dit! Er is ook een hele mooie vertelplek gemaakt waar je bijvoorbeeld aan de kinderen kunt voorlezen.

Wellicht dat er regelmatig kleinschalige activiteiten zoals voorlezen en natuuractiviteiten zoals waterbeestjes zoeken in dit speelbos georganiseerd worden!

Ook wil het speelbos graag zoveel mogelijk vogelhuisjes op gaan hangen in de speciaal daarvoor bedoelde “vogelhuisjesboom”. Dus een oproep aan alle kinderen: maak een gek, mooi, apart, kleurig vogelhuisje en kom hem zelf ophangen.

Let op:het is een bos, dus er is helaas geen sanitair. Ook zijn er geen parkeerplaatsen dichtbij het bos, kom dus bij voorkeur met de fiets of lopend!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Check ook onze eropuit rubriek voor leuke uitstapjes met kinderen.

Stichting Speelbos Lent

Vossenpelssestraat 16
6663 KC Lent
Prijs Gratis toegankelijk Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!