icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Theater het BadhuisTerug naar het overzicht

In dit knusse theater aan de Daalseweg in Nijmegen, kan je regelmatig leuke kindervoorstellingen zien!
Theater Het Badhuis is een unieke locatie. Elementen van het oude badhuis dat er vroeger zat zijn nog zichtbaar. Het hele gebouw is aangepast aan kinderen, zodat hun bezoek aan dit theater onvergetelijk is!

In dit theater is al vanaf 2002 Theatergroep Kwatta gehuisvest. Kwatta is het professionele jeugdtheatergezelschap van Gelderland. Kwatta maakt speelse voorstellingen over serieuze zaken. Humor is hierbij erg belangrijk. 

Kwatta maakt theater voor iedereen, maar vooral voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De voorstellingen van dit Jeugdtheater zijn echt super de moeite waard!

De kinderen willen vast niet meer mee naar huis als ze de gezellige hoek met zitzakken hebben gezien! Dus geniet lekker van een drankje en iets lekkers in de modern ingerichte foyer terwijl de kinderen lekker spelen.

Tip: Ook je kinderfeestje kan je in dit theater vieren!

Klik voor meer informatie over de voorstellingen van theatergroep Kwatta in dit theater door naar de site.

Kijk ook eens op ons overzicht van alle kindertheaters in en om Nijmegen!

Theater het Badhuis

Daalseweg 262
6523 CD Nijmegen
Openingstijden Zie het programma met data en tijden op de site.
Prijs afhankelijk van de voorstelling. Zie het theaterprogramma op de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!