GESLOTEN ijsbaanTerug naar het overzicht

Dol op schaatsen? Dan is Triavium ijsbaan in Nijmegen dé plek om je schaatskunsten te vertonen!
I.v.m. de huidige maatregelen rondom het coronavirus is de ijsbaan een week eerder geslotenvoor de officiële seizoenssluiting. Per 28 september kan er weer geschaatst worden.

Triavium ijsbaancomplex
heeft 3 prachtige ijsbanen: de ringbaan, de funbaan en de ijshockeybaan! De banen zijn voor iedereen toegankelijk.

Je kan hier gezellig met het hele gezin schaatsen! En heb je daarna zin gekregen in warme chocolademelk, dan ga je naar het IJscafé! Er zijn speciale familie-uren waarin hardrijden op alle banen niet is toegestaan.

Zelf geen schaatsen? Geen probleem! Deze zijn te huur bij EJ's Schaatsshop in Triavium!

Regelmatig worden er erg leuke kinderactiviteiten georganiseerd, zoals de stick en puck uurtjes, peuter- en kleuterschaatsen, kinderdisco en kinderfeestjes.

Kinderdisco
Speciaal op de funbaan is er 2 keer per maand op vrijdag van 17.30-19.30 uur een kinderdisco met gezellige muziek! En Piwie is er natuurlijk ook bij. Reserveren voor de kinderdisco is verplicht!

Wil je een compleet verzorgde kinderdisco? Dan kun je 2 uur schaatsen, onbeperkt frietjes eten, snacks, ranja in buffetvorm en op de foto met Piwie. Superleuk om je kinderfeestje hier te vieren!

Klik voor meer info en de actuele kinderactiviteiten agenda van Triavium door naar de site.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids!

Triavium ijsbaan en evenementen

van Rosenburgweg 2
6537 TM Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven door naar de site! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL