icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Veldschuur BemmelTerug naar het overzicht

Bij de Veldschuur in Bemmel kun je samen met je kids de natuur ontdekken! Workshops en struinen!
De Veldschuur in Bemmel is een prachtig centrum voor educatie en natuurbeleving en maakt samen met het Dijkmagazijn Bemmel onderdeel uit van Stichting Lingewaard Natuurlijk.

De Veldschuur ligt in een groene omgeving dichtbij de Dijk in Bemmel en omgeven door een kruidentuin en 150 school-moestuintjes. De nabijheid van het wielenpark de Ward,  natuurmuseum het Dijkmagazijn en de Bemmelsewaard maakt het tot een schitterende locatie voor natuurbeleving.       

Leuke activiteiten voor de kids
Zo kun je hier deelnemen aan allerlei leuke natuuractiviteiten! Regelmatig zijn er leuke kinderworkshops zoals een nestkastje timmeren, bijenhotel maken of uilenballen uitpluizen. Maar ook zijn er natuur speurtochten waarbij je lekker gaat struinen in de omgeving!

De Veldschuur houdt zich ook bezig met diverse activiteiten zoals: onderhouden van knotwilgen, hoogstamfruitbomen en heggen. Vogels worden door hun geteld en beschermd door het ophangen van nestkasten. Ze planten bomen met schoolkinderen en geven kinderen les over natuur, voedsel en milieu. Ook zijn er regelmatig workshops en lezingen voor volwassenen.

Tip: Voor een familiedag bijvoorbeeld kun je, in combinatie met een natuurgerichte activiteit, gebruik maken van de Veldschuur! Echt heel leuk om met je hele familie hier in de natuur een activiteit te doen en daarna lekker nagenieten in de Veldschuur. Voor jong en oud is hier van alles te beleven.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk ook eens in ons overzicht van alle kindvriendelijke uitjes in en om Nijmegen!                 

Veldschuur Bemmel

Sportlaan 1M
6681 CD Bemmel
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site!
Prijs Afhankelijk van de activiteit Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!